Etikettom-sajten-ifokus
Läst 12737 ggr
AnneN
2009-07-10, 19:57

Många sajter är det

Det finns snart hur många olika sajter som helst i nätverket iFokus. Här kommer de med en liten presentation. För att bli medlem i någon/några sajter är det bara att pricka för dem i rutan till höger. Uppdaterad 2009-07-09

Adopterade iFokus

För oss som är adopterade, du som funderar på att adoptera, ni som har adopterat och alla som bara undrar hur det är att adoptera eller vara adopterad.

Akvariefisk iFokus

Stället för dig som tycker att akvarier ger en liten extra krydda på tillvaron i livet. Har du akvarium, vill du skaffa, är du bara nyfiken på hur det fungerar, eller vilka fiskar som heter vad.

Alternativbehandlingar iFokus

Fokuserar på österländsk visdom och kunskap, men lyfter också fram alternativa läkemedel och kosmetika, som framställts av örter.

Andlig utveckling iFokus

Här diskuteras allt som rör den andliga utvecklingen och olika sätt att se på själen.

Arabiska Fullblod iFokus

Denna sida är till för dig som har arab eller helt enkelt gillar araber. Eller kanske bara är nyfiken och vill veta mer om rasen?

Astrologi iFokus

Detta är sidan för alla som intresserar sig för astrologi och horoskop.

Astronomi iFokus

Här diskuterar vi rymden i dåtid, nutid och framtid. Du är välkommen på en resa ut i universum genom cyberrymden.

Bakverk iFokus

Tanken med den här sajten är att de som gillar att baka och pyssla med sugarcraft ska kunna samlas för att diskutera, dela med sig av recept samt få/ge tips, råd och inspiration. Om du bakar matbröd, kakor, tårtor, cupcakes eller lite av varje spelar ingen roll.

Barn iFokus

Sajten främst för dig som har barn.

Barnlöshet iFokus

Sajten är inte bara för de som har en diagnos utan även för oss som längtar efter barn men har svårt för att bli gravida (barnlösa) oavsett om det "bara" inte tar sig eller om det sker missfall.

Belgisk jättekanin iFokus

Det är här lyckliga och stolta ägare, uppfödare och/eller utställare av kaninrasen belgisk jätte kan samlas och dela med sig av sina kunskaper och idéer. Sajten är självklart även till för dig som är intresserad av rasen eller kaniner i allmänhet.

Beroenden iFokus

Det finns många människor som lider av någon form av beroende.

Bichon iFokus

Inom bichonraserna/bichonsläktet finns det sammanlagt 6 raser:
Bichon Havanais, Bichon Frisé, Bichon Bolognese, Coton de Tuléar, Löwchen och Malteser. Bichon iFokus är till för dig som gillar någon eller några av dessa "bichonraser".

Bildredigering iFokus

Mötesplatsen för dig som är intresserad av att lära dig mer om och dela med dig av kunskaper om fotomanipulation, digital restaurering och retuschering av bilder.

Blandrashundar iFokus

Denna sida är till för dig som har blandrashund, renrasig hund utan stamtavla eller för dig som helt enkelt är intresserad av blandraser. Givetvis är även du som har renrasig hund med stamtavla också välkommen som medlem.

Bloggande iFokus

Den här sajten är tänkt för dig som vill starta en egen blogg eller redan har en. Här är det meningen att du ska kunna få svar på alla dina frågor som du har runt det som rör bloggvärden.

Bodyart iFokus

Ett forum för dig som älskar eller bara gillar olika sorters bodymodifications.

Bokstavsfolk iFokus

Här diskuteras bokstavshandikapp, ADHD, Asperger, Tourettes och andra neurologiska handikapp.

Bordshockey iFokus

Här kan du få veta mer om den underbara sporten bordshockey. Här kan du träffa fler som delar intresset för just bordshockey, allt från nöjesspelaren till proffs.

Brott iFokus

Här kommer vi att diskutera juridik, lagar, brottsfall samt etik och moral. Vi ska vara ett stöd för brottsoffer, anhöriga till brottsoffer och kriminella samt kriminella som önskar komma från den kriminella banan.

Bruksaraber iFokus

Här är alla välkommna i diskussioner om bruksaraberna. Problemlösningar, lyckliga stunder ja allt diskuteras och med gemensamma kunskaper löses allt.

Brukshundraser iFokus

Hit är alla välkomna både de med bruksras, annan renrasig och de med ej stambokförda hundar (även kallat blandras).

Burmilla iFokus

Här kommer det att samlas så mycket information som möjligt om burmilla. Tanken är att du som medlem ska dela med dig av dina erfarenheter av katter och av burmillorna i synnerhet.

Choklad iFokus

Här är sajten för dig som älskar choklad. Kanske är du intresserad av att ta del av recept, fakta eller du vill kanske bara prata lite med andra som också gillar choklad.

Connemaraponny iFokus

Här diskuteras connemaraponnyn. Allt som har med rasen att göra, och lite till. Bolla tankar och funderingar kring hingstval, utställningsresultat och tävlingar kanske? Hur förbereder man bäst sin connemara för till exempel treårstest?

Cornish Rex iFokus

Sajten där lyckliga, stolta ägare, uppfödare och utställare av Cornish Rex kan samlas och dela med sig av sina kunskaper och idéer. Sajten är självklart även till för dig som är intresserad, men inte har någon Cornish.

Datorn iFokus

Sajten för dig som gillar din dator eller för dig som med jämna mellanrum avskyr din dator för att den inte fungerar som du vill att den ska. Här är samlingsplats för bl.a. problem, lösningar och tips.

Days of Our Lives iFokus

"Like the sand through the hourglas, so are the days of our lives". Så inleds varje avsnitt av serien Days of Our Lives (Våra Bästa År) som vi snackar om här.

Djurannonser iFokus

En sajt där alla säljes och köpes djur samlas på ett och samma ställe. Sajten är enbart för privatpersoner och ideella föreningar, företag får betala för sin reklamplats.

Djurfoto iFokus

Mötesplats för dig med intresse för foto med huvudinriktning på djur! Här har du möjlighet att dela erfarenheter, utbyta idéer eller också hjälpa varandra att utvecklas inom ämnet.

Djurhem iFokus

Sidan där vi som har och jobbar i djurhem, djurskydd eller med hemlösa & utsatta djur på något sätt där vi kan samlas för att samarbeta, hjälpa varann och framförallt hjälpa djur som behöver hjälp. Och det gäller alla djur!

Djurtransport iFokus

Tanken bakom sajten är att skapa en plats, där alla annonser om transporter av djur kan samlas. Med din hjälp kan vi få sajten till en levande plats, så dra dig inte att skriva här.

Dressyr iFokus

Denna sajt har skapats för alla oss med ett intresse för dressyr! Kanske du har ett nyväckt intresse eller har ridit/kört i många år?

Druid & Shaman iFokus

Druidismen gör anspråk på att härstamma från den keltiska mytologin men inte alla druider vill kalla druidismen för en religion.

Dvärgvädur iFokus

Här samlas alla kaninägare som äger eller bara tycker att dvärgväduren är en fullkomligt underbar kaninras! Här diskuteras allt som har med dvärgväduren o göra, och lite till.

Engelholmiana iFokus

"Engelholmiana i Fokus" är en sajt med staden Ängelholm i centrum, men med utrymme för en hel del av det som angränsar.

Epilepsi iFokus

Här pratas om epilepsi, sjukdomen och hur vardagen och arbetslivet fungerar. Hur man blir behandlad i samhället, av myndigheter, samt mycket annat. Djur och deras epilepsi tas också upp, många av deras symtom påminner om människans.

Existens iFokus

Detta forum är till för dig som är sökande, som funderar på detta med livet.

Exotiska Djur iFokus

När man tittar runt på internet så kan man inte hitta en enda fungerande bra samlings ställe åt andra lite udda djur. Jag hoppas att fler och fler som äger eller är nyfikna på de lite mer udda exotiska djuren kommer att hitta hit i framtiden.

Fantasy iFokus

Den här sajten är tänkt för alla er som älskar fantasy eller är nyfikna och vill veta mer om denna breda genre. Här är platsen för dig som vill snacka fantasy inom alla genrer.

Feng shui iFokus

Egen härd är guld värd. Det gamla ordspråket som lyfter fram syftet med den här sajten. Ditt hem är egentligen den enda plats där du vistas dagligen, som du har rätt att utforma helt efter egen smak.

Fibromyalgi iFokus

Riktar uppmärksamheten mot en svår sjukdom, som numera fler och fler lever med i dagens samhälle.

Film iFokus

Film är något som alla kan relatera till och här kan du diskutera allt från gamla klassiker, kommande filmer, skådespelare och regissörer.

Filosofi iFokus

Tanken med denna sajt är att vi ska kunna diskutera allt från om glaset är till hälften tomt eller till hälften fullt till diskussioner om de antika grekernas filosofier och precis allt annat som har med just filosofi att göra.

Fiske iFokus

Den här sidan är till för alla som är intresserad av fiske eller nyfiken på att börja fiska. Här kommer du kunna diskutera de effektivaste betena eller de hetaste trenderna inom fiske och mycket mer som har med fiske att göra.

Florist iFokus

På Florist.ifokus finns floristelever, färdigutbildade florister och andra som tycker att blommor är spännande växter. Vi vill visa upp det vi kan och få inspiraton av andra.

Flugfiske iFokus

På den här sajten samlas alla som på ett eller annat sätt är intresserade av Flugfiske. Här kan man tipsa, diskutera och fråga om allt som rör flugfisket.

Fotboll iFokus

Sidan för dig som gillar fotboll i alla dess former.

Foto iFokus

Vad gör en bild bra och hur använder man sin utrustning till att göra en bra bild? Det krävs inte att man har värsta kameran för att ta bra bilder utan det hänger på fotografen om en bild ska bli bra

Frivilligarbetare iFokus

Samlingsplatsen för dig som är God man, stödperson, förvaltare och förtroendeman m.fl.  

Gerbiler iFokus

Sajten för alla som älskar gerbiler eller inte vet ett dugg om dem men vill veta mer. Du är lika välkommen om du  är uppfödare med flera gerbilår på nacken eller om du är nybörjare.

Glamour iFokus

Glamour behövs i livet oavsett om det är i stora eller små mått mår nog de flesta bra av det. Sajten handlar om allt som känns som om det passar in här, dvs det du tycker är glamouröst, lyxigt och trevligt.

Glaskonst iFokus

Den här sajten handlar om glaskonst - vilket är ett mycket vitt begrepp.

Goda Nyheter iFokus

På Goda Nyheter, skriver vi om det som gör våra liv glada.

Gotlandsruss iFokus

Vill du läsa intressanta artiklar och knyta nya kontakter med andra erfarna uppfödare eller nyblivna ägare? Då kommer du att trivas på denna sida.

Gravid iFokus

För dig som går i väntans tider.

Hamster iFokus

Forumet med vänskap, glädje och intresse för hamster. Här utbytes kunskap med varandra.

Handboll iFokus

Här är sajten för dig som sätter handbollen i fokus. Sverige har haft och kommer att ha framgångar i handbollen på herrsidan. På damsidan kommer Sverige mer och mer. Vem minns inte det skrattande landslaget?

HBT iFokus

HBT är en förkortning för homosexuell, bisexuell och transsexuell.
Bli nu inte skraj och backa för det. Vi är bara vanliga människor som blöder om vi skadar oss och gråter när vi är ledsna. Som du alltså.

Healing iFokus

Diskussioner om det andliga och mediala, TuiNa, massage, arkupressur, hypnos, regression, kinesiologi, chakrabalansering, energiflödesmassage, astrologi mm.

Hemmet iFokus

Går du t ex i renoveringstankar eller ska möblera om så får du tips och råd här.

Hittekatter iFokus

Sajten som sätter fokus på de hemlösa och utsatta katterna, vilket är en så vanlig företeelse i Sverige att det blivit landets största djurskyddsproblem.

Hockey iFokus

Sajten tar upp det mesta som handlar om hockey, is-, inline-, bords- och landhockey, dam-, herr- och ungdomshockey samt bandy. Du som inte kan något kan förhoppningsvis lära dig en del här.

Hoya iFokus

En virtuell mötesplats för de som är intresserad av hoyor.

Humor iFokus

Välkommen in på en helt galen sida fullspäckad med humor.
Tanken med denna sajt är att sprida glädje och skratt runt omkring oss. För alla behöver vi glädje och skratt i våra liv.

Hundar iFokus

På denna sida ventileras allt om hundar.

Hår iFokus

Håret är för både män och kvinnor en stor del av utseendet, ofta t.o.m. en del av vår personlighet. Genom att klippa, ändra färg på håret och experimentera med olika frisyrer kan vi skapa en helt ny stil och ett annorlunda utseende.

Hälsa iFokus

Hälsan är det viktigaste vi har. Att ta hand om sig är livsnödvändigt för att kunna klara livet.

Hästfoto iFokus

Ett diskussionsforum för dig som är intresserad av, eller nyfiken på, hästfotografering.

Hästhoppning iFokus

Hoppning är Sverige största ridgren med 60 procent av de som tävlar. Många hästar är av naturen goda hoppare, och både häst och människa brukar tycka är det är riktigt roligt.

Häxor iFokus

Det här är en sida för dig som hyser ett brinnande intresse för häxkonst, gudinnor, örtmagi, spådomar, magi och annan mystik.

Hörselskadade iFokus

Detta är sajten för dig med hörselskada. Här diskuterar och debatterar vi allt mellan himmel och jord, men med utgångspunkt från hörselskadades situation.

Igelkott iFokus

Igelkott iFokus är sajten för dig som älskar igelkottar. Inte bara våran Svenska Igelkott utan även våra tamigelkottar som springer runt i våra hus och härjar och gör en mörk vinterdag ljus.

Iller iFokus

Sajten för dig som älskar illrar. Eller bara är fundersam över vad det är för djur. Kanske har du hört alla fördomar om hur de luktar illa och framför allt hur de bits.

Insidan iFokus

En sajt som handlar om Insidan, som kropp och själ, behandlingsmetoder, Healing, vägledning, tips och råd. Ja om sådant som gör att man mår bättre.

Irish Cob iFokus

Här är en informations- och mötesplats för alla er som har intresse i denna hästras, oavsett om ni är ägare, uppfödare eller bara intresserade av att läsa, se bilder och diskutera Irish Cob.

Jack Russell terrier

Det här är sajten där stolta och lyckliga ägare, uppfödare/utställare av hundrasen Jack Russell Terrier kan samlas och dela med sig av sina kunskaper och idéer. Den är även till för dig som inte är ägare av rasen, men är intresserad.

Japan iFokus

Ett forum som har mycket information om Japan samlat på ett och samma ställe där ett enda klick ger er det mesta ni behöver veta.

Jesus iFokus

Det finns många kristna sajter på internet och många kristna kyrkor över hela världen. Alla dessa pratar självklart om Jesus, men här pratas om Jesus som person.

Julen iFokus

Detta är sajten för dig som gärna håller på med pyssel i förbindelse med julen. Kanske du älskar att göra hemgjorda julklappar eller börjar riktig tidigt med planeringen.

Järnbruk iFokus

På denna sajt är tanken att vi försöker hitta de järnbruk och de personer som framgångsrikt - under flera sekler sett till att Sverige gått ifrån att vara ett U-land till att vara ett I-land.

Kalas iFokus

Denna sajt har startats först och främst som en inspiration- och idékälla för att kunna skapa bra kalas och trevliga fester av olika slag.

Kanin iFokus

Sidan är till för att du ska kunna läsa och diskutera om allt du funderar över eller är nyfiken på som handlar om kaniner. Du är lika välkommen om du är uppfödare sedan många år tillbaka eller om du aldrig ägt en kanin i hela ditt liv.

Kaninhoppning iFokus

Sajten för dig som redan håller på, tävlar aktivt, vill börja eller kanske bara är intresserad av och vill veta mer om kaninhoppning.

Katter iFokus

Här är det tänkt att alla kattintresserade skall kunna läsa om och diskutera kring olika kattrelaterade ämnen med såväl nya som gamla eller som blivande kattägare.

Kattpolisen iFokus

Det finns 100 000 hemlösa katter i Sverige och många förtvivlade kattägare som söker sin katt. Många katter har aldrig blivit id-märkta och då är chansen att få tillbaka sin katt väldigt liten. Men en bortsprungen katt är inte borta - den finns, fast var?

Kendo iFokus

Vill du ha svaren på frågor som ännu inte har ställt? Vad är då bättre än en plats där medlemmarna bistår med alla funderingar, artiklar och hänvisningar till ny kunskap om Kendo.

Kennel iFokus

Tanken med detta forum är att vi som har kennel ska kunna diskutera alla möjliga saker som har med hunduppfödning att göra med andra som också vigt sitt liv åt detta.

Keramik iFokus

Här på sajten ligger fokus på konsthantverksbiten som den ser ut för en hobby- eller studiokeramiker. Har du vidare intresse så är du lika välkommen i alla fall.

Kolhydrater iFokus

Sajten för dig som äter kolhydratreducerad kost eller funderar på det.

Konsumentmakt iFokus

Vart man kan vända sig och vilka rättigheter har man som konsument. Det var så den här sajten föddes, en plats där man kan dela erfarenheter med andra och få råd, tips och stöd.

Kost iFokus

Sidan där man hjälper och stöttar varandra till att äta lite nyttigare och godare. En sida för allsidig och färgglad mat.

Kvinna iFokus

Denna sajt vänder sig till alla kvinnor i alla åldrar.

Lajv iFokus

Ett forum där både nya förmågor och gamla uvar ska kunna utbyta erfarenheter och idéer. Ett forum där man enkelt kan hitta bra länkar till sömnadstips, handelsbodar och annat som rör lajvvärlden.

Ledarhund iFokus

Hit är alla hundvänner välkomna som har eller inte har ledarhund.
Syftet med sajten är att sprida kunskap om hur det är att ha ledarhund.

Litteratur iFokus

Poesi, romaner, nutida & dåtida, historiska, svenska eller utländska, alla är välkomna. Här kan du diskutera författare och böcker mm.

Livskvalitet iFokus

Detta är en mötesplats för dem som i gemenskap med andra vill ventilera allt det som gör livet värt att leva.

Mag- & Tarmsjukdomar iFokus

Sajten är en mötesplats för alla som är intresserade av mag- och tarmsjukdomar men vänder sig speciellt till dig som är sjuk eller anhörig. Här kan du skriva om dina känslor, tankar och förhoppningar. Du kan ställa frågor och kanske ge tips och råd till andra i liknande situation.

Maine Coon iFokus

Sajten för alla som föder upp, äger eller bara älskar och är intresserad av MCO katten.

Marsvin iFokus

Här alla välkomna att diskutera och avguda våra älskade husdjur marsvin. Oavsett om man avlar, ställer ut, har sina marsvin som sällskapsdjur eller bara älskar grannens härliga smådjur så har man hittat till rätt sajt.

Matlust iFokus

Matlust är den självklara sajten för alla som är intresserade av mat. Här pratar vi om vad som helst, som rör mat - men hela tiden med matlust i fokus, och glädjen i både matlagning och ätande.

Medeltiden iFokus

Det här är en sajt där du som är intresserad av medeltiden ska trivas, våga ställa frågor och komma med synpunkter. Målsättningen är att skapa ett community med information och frågeställningar om medeltiden.

Miljonär iFokus

Här på sajten kan du hitta många tips hur man kan spara pengar och leva billigare. Att ha hamnat i en situation där man känner sig fattig är inget man behöver skämmas för.

Miljö iFokus

Miljömedvetenheten i vårt samhälle ökar dag för dag, men ännu är det mycket som kan förbättras. Därför har den här sidan skapats, här diskuteras problemen, lösningarna, nya rön och allt annat som har med miljö att göra.

Misshandel iFokus

Tanken är att du som sitter i våldet ska kunna hitta halmstrået till hjälp här, du som kommit loss kan söka stöd här och att du som kommit ännu längre kan hjälpa andra.

Mobbing iFokus

Mobbing är ett stort problem på våra skolor och arbetsplatsaer runt om i Sverige. Här kan bl.a. föräldrar och barn mötas och få stöd och råd eller bara ösa ur sig sin frustration.

Mode iFokus

Den här sajten är till för dig som älskar kläder, mode och allt som hör till. Här kan du vara med och diskutera de senaste trenderna, mode genom tiderna, dina egna flippar och floppar och mycket mycket mer.

Modellbygge iFokus

Den här sidan ska inspirera gammal som ung, tjej eller kille att börja med en hobby som ger så mycket! Här finns det artiklar om hur man kommer igång, val av modeller, m m.

Motor iFokus

Motor iFokus är en sajt för alla oss motortokar runt om i landet. Här huserar vi som är stolta över våra fordon, oavsett om vi kör en BMW av senaste årsmodell, eller om vi åker runt på en gammal moped. Här trängs bilfolk med mopedälskare och skotertokar under samma tak.

Mus iFokus

Som musägare kan du här fokusera på ditt musintresse, odla det och sprida det genom att diskutera med folk som delar ditt intresse, inhämta kunskap, inspireras, ha kul och få nya vänner.

Musik iFokus

Sajten för alla som är intresserade av musik. Oavsett om du är en inbiten hårdrockare eller föredrar lugna ballader, skall du känna dig välkommen att delta i diskussionerna.

Nallar iFokus

En samlingsplats för oss som syr nallar där vi kan ge varandra tips, idéer och dela erfarenheter. Och framförallt, en plats att trivas på.

Nattsudd iFokus

En samlingsplats för alla nattugglor som tycker det är trevligt att spendera natten med att sitta uppe och prata med andra icke-sovande varelser som vampyrer och spöken…eller människor.

Natural Horsemanship iFokus

Har du ett brinnande intresse för att lära dig om hur hästar fungerar mentalt? Vill du bara ha din häst som kamrat och lära mer om hur du kan rida ut säkert? Vill du hålla häst på ett  så naturligt sätt som möjligt? Då är detta rätt plats.

New Forestponny iFokus

Platsen är till för dig som vill träffa nya människor inom rasen, kanske en uppfödare, hingsthållare och andra aktiva som engagerar sig i rasen.

Norsk Skogkatt iFokus

Här samlas stolta ägare, uppfödare och utställare av Norsk Skogkatt och delar med sig av sina erfarenheter. Sajten är givetvis även öppen för dig som ännu inte äger en Norsk Skogkatt men som ändå är intresserad av rasen.

Papegojor iFokus

Här kan du hitta det mesta rörande de mest färggranna fågelarter som levt och lever på våran planet.
Sajten är till för att hjälpa med faktarika artiklar, bilder och uppfödarlistor.

Paramotor iFokus

Här kan du ställa frågor, besvara frågor, delta i diskussioner om prylar, tillbehör, träningar, tävlingar, mecka med motorer, luftrumsregler, flygupplevelser m.m.

Perser iFokus

Här har du chansen att diskutera Perser; problem, glädjeämnen, avel uppfödning, utställning, ja you name it, här platsar allt. Inga frågor är för dumma att ställa, frågar man inte får man inget veta.

Personlig utveckling iFokus

Sajten för dig som vill lätta på hjärtat om tankar, känslor, reaktioner, attityder och våra handlingar. Ämnen som behandlas är bl.a. populär psykologi, filosofi, vårt sanna jag och självförverkligande.

Pilsnerfilm iFokus

Den här sajten är till för dig som gillar gamla filmer; 1930 - 40 och 50 tal och då främst pilsnerfilm. Här diskuteras allt som rör filmerna, skådespelarna och miljöerna.

Politik iFokus

Ett neutralt och partipolitiskt obundet community där alla kan tycka till om allt ifrån skolmaten till vem som bör bli president i USA.

Ponnytrav iFokus

Här finner Du en komplett mötesplats för alla som gillar ponnytrav.

Proveniens iFokus

Proveniens betyder härkomst eller ursprung, och tanken bakom den här sajten är att samla människor med lite olika intresseområden men med ett gemensamt - intresset för det bakomliggande, historien - "härkomsten".

Prylar iFokus

Ska du köpa ny mobiltelefon? Eller har du kanske just köpt en? Tänker du köpa ny hårdddisk till datorn? Behöver du hjälp att välja rätt mp3-spelare? Vill du veta var det är billigast att köpa den? Då har du kommit rätt. Sidan som rör allt om prylar.

Psykologi iFokus

Psykologi iFokus är som ett stort knytkalas, där alla medlemmar är väldigt viktiga. Man får ha med sig vad som helst hit, men det är heller inget krav att man har något speciellt med sig.

Pyssel iFokus

Här diskuteras allt mellan himmel och jord som rör pyssel. Här inspirerar man varandra och hjälps åt att utvecklas.

Ragdoll iFokus

Detta forum är meningen att fungera som en samlingsplats för alla som är intresserade av Ragdoll.

Raggare iFokus

En sajt som handlar om Raggarna, brudarna, bilarna, livstilen och mycket mer.

Relationer iFokus

Här diskuteras relationer mellan man och kvinna, mellan vänner, arbetskamrater och mellan föräldrar och barn.

Reptiler iFokus

Som reptilägare kan du här fokusera på ditt reptilintresse, odla det och sprida det genom att diskutera med folk som delar ditt intresse, inhämta kunskap, inspireras, ha kul och få nya vänner.

Resor iFokus

Resor kan vara långa, korta, lugna, äventyrliga, romantiska, dramatiska, härliga, hemska…men oavsett hur de är så genererar de oförglömliga minnen. Detta och mycket annat står i fokus på den här sajten.

Retriever iFokus

Här sätter vi fokus på Retrieverraserna. Vi delar kunskap, glädje och sorg med varandra, samt tränings-, tävlings- och utställningstips och resultat.

Reumatism iFokus

Här ska folk med reumatiska problem kunna träffas på, och utbyta erfarenheter och tips. Du är välkommen som medlem, även om du inte är reumatiker själv. Du kanske har en familjemedlem eller en vän som har det, och vill veta mer om vad det är?

Ridsport iFokus

Här pratas om ridsporten och det som ligger alla här varmt om hjärtat - hästen! Givetvis så blir det en hel del annat smått och gott om andra trevliga saker.

Ridtravare iFokus

Ridtravare iFokus är forumet för oss med intresse för ridtravare och deras speciella drag.

Råttor iFokus

Det här är sidan för alla som äger, eller helt enkelt vill veta mer om råttor. Här kan du diskutera allt som har med detta underbara husdjur att göra.

Rörelsehinder iFokus

Här tas olika frågor upp som berör dem med olika typer av rörelsehinder.

Segling iFokus

Här diskuteras allt mellan himmel och hav. Oavsett om du seglar optimist, folkbåt eller VO70-båt har du säkert något att säga om segling.

Sheltie iFokus

Den här sajten är till för alla sheltie älskare och du som har en shetland sheepdog hund. Här kan du dela dina kunskaper och samtidigt skaffa dig nya kunskaper om rasen shetland sheepdog.

Shetlandsponny iFokus

Denna sida är till för alla de som vill veta mer och prata om Shetlandsponnyer.

Siames iFokus

Den självklara träffpunkten för oss som älskar katter av orientaliskt ursprung.

Singelföräldrar iFokus

Detta är forumet för dig som är singelförälder och har ett eller flera barn.

Skolvägran iFokus

Sajten för dig som har barn som av en eller annan anledningen inte vill gå till skolan.

Skrivlust iFokus

Detta community är till för journalister, frilansare, redaktörer, skribenter, poeter, manusförfattare och alla andra som är intresserade av att prata om skrivande, texter och allt omkringrörande.

Smyckestillverkning iFokus

Platsen där de enda dumma frågorna är de som inte ställs. Här kan man läsa om pärlbroderi, peyote ja alla sätt att sy med pärlor. Vi tar upp de olika pärlsorterna, de olika teknikerna och allt som har med smycken att göra.

Sommar iFokus

Det här är sajten för alla som älskar den underbara årstid!

Sorg iFokus

Här är det meningen att vi som har mist någon anhörig som är partner, barn, släkting, vän eller något husdjur ska kunna få stöd och råd ifrån andra som sitter i samma båt som en själv.

Speedway iFokus

Vrålet från motorerna, metanoldoften, myllret av publik, stämningen och gruset som sprutar i kurvorna. Det är speedway det. Den här sajten är för alla som gillar det som hör speedway till.

Sphynx iFokus

En mötesplats för människor med samma intresse - nakenkatterna. Där man kan stötta och rådfråga varandra. Här kan också du som vill lära dig mera om de olika raserna, Sphynx, Don Sphynx och Peterbald, få hjälp och information.

Spökbilder iFokus

Har du någon gång fått med en orb på bild eller hört talas om dom och funderat över vad det är? Kanske fick du med ett oförklarligt ansikte på bild en gång och vill få en förklaring? Fascineras du av det oförklarliga? Då är detta sidan för dig.

Starta eget iFokus

En svensk mötesplats för dig som har startat eller tänker starta eget företag. Här hittar du som besökare information, råd, tips, idéer och inspiration kring att starta och driva eget företag.

Svensk natur iFokus

Den här sajten handlar om den svenska naturen, växter och djur - allt som har med Sveriges natur att göra.

Synskadade iFokus

Här debatteras hur det är att leva med synskador. Problem som den synskadade stöter på i vardagslivet. Här är platsen för dig som inte har synproblem, men vill veta mer eller har anhörig eller kamrat med synproblem.

Teckning iFokus

Tycker du om att rita och måla? Är du nybörjare på att teckna? Eller kanske proffs? Då har du kommit till rätt ställe! Det här är sajten som riktar in sig på just teckning/målning och olika tekniker.

Teddykaniner iFokus

I en tid då dem teddypälsade kaninerna blir allt vanligare behövs ett forum. Ett forum där alla kan byta erfarenhet. Där ingen fråga är för dum. Där den mest erfarne uppfödaren är lika välkommen som dig som kanske inte ens har 1 kanin. Allt som krävs är ett intresse för teddykaniner.

Textilhantverk iFokus

Den här sajten ger både frågor och svar om textilhantverk. Att prata med likasinnade och inspireras. Dela med sig av idéer.

Tonåringar iFokus

Detta är ett forum som vänder sig till föräldrar med tonåringar. Tonåringar är också välkomna.

Trackmania iFokus

Här kan du träffa andra som spelar Trackmania och få tips om hur du ska förbättra ditt körande. Vi skriver även om nyheter och annat smått och gott som du som spelare har användning för.

Trav iFokus

Sajten är till för alla oss som gillar trav. Här ska vi samla tips och säkra vinnare. Att vinna på trav är inte svårt om tillsammans hjälps åt att hitta de rätta dragen. Här pratar vi också om själva travsporten.

Trådslöjd iFokus

Det är ganska många som är "trådgalna" och den här sajten ska fungera som en samlingsplats där vi kan utbyta tips och idéer, visa upp våra alster och hjälpa och inspirera varandra.

Trädgård iFokus

Hit är alla välkomna som försöker få plantor att växa i trädgård, krukor och på balkong! Potatis, persikor och pimpineller mm.

TV iFokus

Denna sajt vänder sig till alla människor som har någon form av relation till sin TV. Här kan vi diskutera våra favoritserier, tablåerna, såporna, dokumentärerna, kanalerna och allt annat som är kopplat till denna, nu mer, platta burk.

TV-spel iFokus

Här kan alla, oavsett ålder, diskutera tv-spel under ordnade former och med en mer avslappnad attityd.

Twilight iFokus

Här på Twilight iFokus koncentererar vi oss dock inte enbart på filmerna - utan på allting som rör ämnet. Detta inkluderar böckerna, filmerna, skådespelarna, karaktärerna, författaren och mycket, mycket mer om The Twilight Saga.

Tävlingshundar iFokus

Hit är duvälkomn oavsett vad du har för hund och erfarenheter. Alla har någonting att lära sig och här byter vi kunskaper med varandra inom hundens alla tränings- och tävlingsområden.

Undulater iFokus

Undulater iFokus är en sajt för dig som har ett brinnande intresse för undulater, men även för dig som vill veta mer, har haft eller kanske funderar på att skaffa just undulater.

Ursprungsfolk iFokus

Vi har alltid varit intresserade av urpsrungsfolk oavsett vart på jorden dom finns.

Utomjordiskt iFokus

Platsen för dig som känner en dragning och en djup samhörighet med rymden, universum och alla dess mysterier. Platsen för dig som tror, och för dig som vill tro.

Utvandrare iFokus

Att få diskutera kulturer i olika länder, hur det drabbar den som är invandrare i det landet.

Vallhundar iFokus

Hit är alla med vallhundar välkomna vare sig du vallar med din hund eller om du aktiverar din hund på annat vis. Här ska du kunna hitta svar på dina frågor eller hjälpa någon annan.

Vegetariskt iFokus

Här vill vi att alla som har funderingar runt grön kost och grön livsstil ska kunna diskutera och lära sig mer.

Welshponny iFokus

Här diskuterar vi allt som rör welshponnyn mellan himmel och jord. Det kan vara tävling, utställning, avel eller små historier ifrån vardagen som förgyller en stund och får oss att le.

Whisky iFokus

På denna sajt ska vi försöka sprida både lite historia och tips om whisky, eller heter det whiskey? Inget är fel - beroende på var man bor i världen.

Viktminskning iFokus

Här hoppas vi att vi tillsammans kan hjälpa varandra att nå vår idealvikt.

Vin iFokus

Syftet med sajten är att du ska kunna komma in här och diskutera ämnet vin och det som hör till. Det har ingen betydelse om du kan något om vin eller ej, du är välkommen oavsett.

Volvo Valp iFokus

Sajten om detta fantastiska fordon.

World of Warcraft iFokus

Här kan man på svenska diskutera olika ämnen inom detta spel som till exempel taktiker inom instanser, raider. hjälp med olika questar och allmän hjälp med spelet.

Ångestsjukdomar iFokus

Sajten om ångestsjukdomar. Här kan drabbade, anhöriga, vänner och folk som bara är intresserade stötta varandra.

Övernaturligt iFokus

Det finns ett väldigt stort intresse för allt inom andlighet, Medium och det övernaturliga. Här är mötesplatsen för alla som är intresserade.

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Hennum
2009-07-10, 20:54
#1

aaah…. galet många!

jag kommer ihåg när jag började här, så var det inte så många alls. Mycket lättare att ha överblick på då. :P

/ Johanna Hoogendoorn, ordförande för Kattens Talan

AnneN
2009-07-10, 20:55
#2

#1 Jo det har varit en period nu då det bara rasat in nya sajter och fler är på G Glad

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Upp till toppen