OM IFOKUS

Nyheter på gång

2009-09-04 15:45 #0 av: AnneN

Inom en snar framtid (kanske till helgen) kommer det en del nya saker på iFokus:

  • Ikon för värd och medarbetare

Värdar och medarbetare kommer att kunna kryssa i en kryssruta som gör att det visas en ikon i inläggslistan och inlägget eller kommentaren att det är skrivet av en värd eller medarbetare. Detta gäller givetvis bara på den egna sajten.

  • Skriva anonymt

Medlemmar som har iFokus Plus kommer att kunna skriva trådar där man är anonym. Det är en funktion som är värdefull på sajter som tar upp lite mer känsliga ämnen.

  • Enklare att bli medlem i sajt

På sajtens startsida kommer en knapp för att lägga till sajten som favorit.

  • Personligt aktivitetsindex tas bort

Det personliga aktivitetsindexet tas bort. Det har inte lett till bättre aktivitet, men däremot till mycket förvirring och dessutom sämre prestanda.

  • Högerspalten ändras lite

Högerspalten kommer att förändras lite när stenarna försvinner. Bland annat kommer medlemmar kunna se hur länge de har kvar på iFokus Plus och iFokus Minus och dessutom...

  • Chat

I högerspalten kommer det att finnas en chat för de med iFokus Plus. Chatten kommer att aktiveras för de sajter som har tillräckligt med aktivitet i forumet och om man själv vill ha chatten aktiv.

(Den största risken med en chat är att det bara står "hallå?" eller "någon här?" eller "här var det dött...". Det skadar bara sajten. Därför kommer det krävas en viss aktivitet på sajten innan man får aktivera chatten.)

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-09-06 16:43 #1 av: Hennum

ifokus Minus?

bara de inte ändrar helt på systemet och hur det ser ut, så är det kul med förändringar. det där med en gå med knapp på startsidan är bra.

Anmäl
2009-09-06 23:19 #2 av: AnneN

#1 nej jag tror ju inte de tänker ändra på hur allt ser ut utan snarare bara lägga till lite nya funktioner och ta bort sådant som inte fungerat som tex poängsystemet som inte fick den önskade effekten och dessutom tog alldeles för mycket från prestandan.

iFokus minus är en betaltjänst för att slippa all reklamen, kostar 20kr/månad.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.